Färdig för dagen

Nu har vi slipat och målat i hallen. Måste målas en gång till i morgon. Det får hjärtat göra medans jag är på jobbet:)
Dags att göra sig redo för sängen. Först ska jag smörja in min rödstekta kräfta till pojkvän. Sen väntar Tv´n i sovrummet. Det är lyx tycker jag.


Tills vidare - solskyddskrämen, glöm den inte

Rebecca

ljuvligt

Och dagens väder blev bättre än gårdagens. Helt otroligt! Igår hade vi Sveriges varmaste dag detta år. Men utan tvekan måste väl dagens sommartemperaturer tagit hem vinsten!?


Vaknade i morse vid 9 av att jag var kissnödig. Hjärtat skulle iväg till "jobbförrådet" i Knivsta och dona lite. Ett inhängnat område där de har massa byggrejer. Jag och Sandra klädde oss för pressning och tog med varsiv bok. Så där satt jag flera timmar i solen och läste i shorts och bikiniöverdel och åt glass medans pojkarna jobbade och körde bobcaten. Och färg fick man. Lite lätt svedd men det lägger sig och blir brunt och fint:)

Väl hemma och utmattad efter timmarna i solen somnade jag på soffan. Nu måste jag fixa oss något att käka innan det blir försent. Och tänka sig fortfarande gassar solen. Grymt ljuvlig dag!!



Tills vidare - ge mig mer sol!                                                                                   

Rebecca

Gudarnas!

Vilker väder! Kan det inte vara såhär året om!? Snälla....någon?:)
Nu kan man ju inte klaga, och jag tänker inte göra det heller. Det är ju gudomligt!

Jobbade igår till 21.30. Sedan kom hjärtat och hämtade mig på jobbet och vi åkte hem och fixade kakeldekoren i badrummet. Sen blev det bara till att gotta ner sig i sängen och glo på TV. För vi har faktiskt en TV i sovrummet nu. Det gillar vi!

Idag bar vi oss i väg till svärföräldrarna och hämtade upp bilar och en husvagn som skulle in på Uppsala bilforum för försäljning. Och vi åkte därifrån med en husbil rikare! Eller vi och vi, samma sak egentligen men, det var egentligen Tobbe som slog på stort och köpte en husbil. Synd att jag och Jocke blir borta hela sommaren. Dra till Gotland eller något annat helmys annars.

Nog för att det varit fint väder idag men man måste ju ta en paus ifrån solen så man inte får solsting. Vi åkte till IKEA och köpte resterande till badrummet. Vi har sagt att vi inte ska renovera det eftersom det är ju faktiskt helt okej. i sådana fall blir det ett senare projekt.
Men det ska ju vara så att man trivs i alla fall.

Före och efter:

             



Tills vidare - soldyrkare

Rebecca

Var det inte nyss helg!?

Dagarna går ju så snabbt, så snabbt. Är det någon där ute som hänger med?


Förresten vet ni vad? Hjärtat sa att han var tvungen att jobba över igår, men när busen kom hem så hade han varit och hämtat tapeten till sovrummet! Så kvällen ägnades åt tapetsering. Eftersom vi valde att ha ränderna på tvären för att öppna upp rummet lite, gav vi oss in på en liten utmaning. Det var riktigt svårt att ha och göra med så långa tapetvåder. Riktigt bökigt, men vi fick till det:)
Bilden gör dock inte riktigt färgerna rättvisa.
Resternade väggar är är lite beige/vita, men en av de väggarna kommer förmodligen bli svart.

Till något helt annat så ska jag jobba idag. 16.30 - 21.30. Lagom långt pass med hyffsad lön då det räknas som storhelg idag efter 18. Det behövs.

Nu ska jag strax ner på stan och inhandla kakeldekor till badrummet. Tänka sig, även där går det lite i lila:)



Tills vidare - njut av helgen och dess väder nu!

Rebecca

Löning

Igår var det lön. Vilket oftast också innbär shopping. Måste passa på innan man betalat alla räkningar och ekot på kontot gör en deprimerad.
Slog samman med Sofia down town och gick ut hårt.
Kom hem med nya pumps, linnen, smycken, smink, en väska och saker till badrummet som är under uppbyggnad:)
En lyckad eftermiddag med trevligt sällskap!

Men på tal om skor. Hur svårt han det vara!? Numera har alla pumps öppen tå. Vilket är skitsnyggt men även en katastrof för mig med så pass smala fötter. Jag blir tvungen att ta en storlek mindre eftersom mina fötter är så smala kommer de längre fram vid tårna vilket innebär att det istället då glappar vid hälen. Men inte hjälper det heller. Halva foten hänger ju för bövelen ut i fram. Och består skon av remmar  så sitter de inte ens åt, utan sitter som en potatissäck runt foten. Frustrerande dilemma, men jag lyckades hitta ett par vilket fall.

Sedan vad det dags för Millis studenskiva. Var lugnt men trevligt. Eftersom hjärtat skulle upp 05.20 idag så åkte vi hem relativt tidigt. Vid halv 1 snåret.

Det var allt för nu. Ska till Gränby centrum och kika lite.


Tills vidare - shopoholic

Rebecca

















                                                                                                                                                                 Systeryster

så tyst

Är så tyst utan Lasse. Nog för att jag alltid varit en djumänniska...Men kanske var det för han var min aldeless egna.
Sen att jag aldrig varit förtjust i katter egentligen, men den här krabaten är som en hund.
För er som undrade så är Lasse ingen bondkatt. Hans mamma är Ragdoll och pappan Norsk skogskatt. Så han är en fin liten raskatt :)





Nu ska jag sova. I morgon ska jag sola sedan åka ner på stan en sväng och träffa Proppen och shoppa lite.
Sen blir det till att åka hem, äta middag med hjärtat, tapetsera sovrummet och träffa Lasse och syrran och fixa henne inför hennes studentskiva. Sen ska jag och hjärtat förbi en sväg på skivan och skaka de lurviga.



Tills vidare - ät mask

Rebecca


Ledsen i ögat

Det började någon dag efter att Lasse anlänt. Hjärtats ögon var röda och kliade. Kanske hade han blivit pollenallergiker?
Sen blev det mera. det satte sig i näsan och halsen. hade han gått och blivit sjuk nu på allt!? Men han reagerade bara när han var hemma. Kunde mycket möjligt vara allt damm, eftersom vi håller på och renoverar. Men Jocke sa att det måste vara Lasse. Det gick in genom ena örat ut genom andra. Vi lät det gå ett tag till men det blev inte bättre. Det är Lasse sa hjärtat! Återigen in genom ena örat ut genom andra. Det fick inte vara så att Jocke blivit pälsdjursallergiker! Eller?

Jag gav mig inte. Han kanske bara hade ändrat sig, och ville komma med någon ursäkt? Om det nu var Lasse så fick han minsann gå och göra ett pricktest. Hos vårdcentralen reagerade han på katt. Satan!  Vad ska vi då göra med vår lilla bebis!?
Vi prövade med allergitabletter och att Lasse inte fick sova i sovrummet, men  ändock det blev inte bättre. Jocke sa att han orkade inte må såhär dåligt hela tiden! Det gjorde ont i hjärtat! Både tanken på att han ska gå runt och må surt, och på tanken att Lasse faktiskt måste fllytta.

Tur i oturen ville lillsyrran gärna bli Lasses nya mamma. Lasse känner ju igen henne sen förut och de bor bara 5 minuter här ifrån. Så idag har Lasse flyttat. Jag har gråtit mina tårar, fan, inte visste jag att det skulle kännas så hårt!
Känns nästan som om han skulle vara död på något sätt. Faan! Det gör ont i hjärtat. Det där var ju min lilla bebis!

Så nu känner jag mig lite låg.....



imorgon ska jag på syrrans studentskiva.



Gymnasietiden. Och min riktiga hårfärg.
(P.S på denna bild kan jag kanske förstå alla som frågar om jag är utländsk, men annars..?)




Tills vidare - show me some love

Rebecca

jag vet...

..sjukt dålig uppdatering! Kanske borde jag skämmas och brännas på bål, men samtidigt....;)
Har jobbat och varit i farten, sen har jag varit så himla trött så det har inte blivit någe dator av helt enkelt.

Och vad har hänt sen sist då?
Jo, vi har börjat renovera i sovrummet. Imorgon kommer tapeten. Randig tapet från Midbec. Lila,guld och svart. Tänka sig precis de färgerna vi ville ha. Kommer blir grymt spännande!

Efter att vi varit på färgscalan i Stockholm och kikat på tapeter så stannade Jocke och hans bror på Upplands bilforum på vägen hem och kikade på bilar. Trött som jag var satt jag kvar i bilen och väntade. Ut kom sedan en förvirrad men glad Jocke och sa: Jag köpte precis en bil.
Så nu åker vi runt i en svart Volvo c30. Volvo - smakar fint det tycker jag!:)
(Gamla Mercan som sällan ville starta lämnade vi in för försäljning)

I morgon jobbar jag 7.30 - 12. Sedan en sväng på stan tänkte jag. Får bli en lite roligare uppdatering därefter gott folk. Nu ska jag skutta i säng.


Tills vidare - wruuum

Rebecca

Vill ha!

Nu har vi lagt klinker i hallen.
Tapetskarverna i sovrummet är nerrivna och spacklade. Vi har sagt svart, lila och guld som färger i sovrummet. Och jag har hittat en jätte fin fondtapet som jag vill ha. Men det tycker inte hjärtat. Ååååh!
Vi ska till färgskalan på fredag och kika lite, förmodligen hittar vi något då.

Igår tog vi med Lasse upp till ett par grannar som också har katt. Tåls att nämna att han aldrig varit där innan. Lasse spatserade glatt runt och nosade. Han fick syn på kattmatskålen och tröck i sig några tuggor kassler. Nosade vidare för att sedan kila in på toaletten, satte sig i kattlådan och kissa, kraffsade lite och skuttade nöjt ut. Här har vi en kaxig liten kille som tar för sig:)

Funderar även på om det är en kommande datanörd vi har att göra med. Han älskar att klampa på tangentbordet. Fram och tillbaka, fram och tillbaka.


Tills vidare - spring för livet

Rebecca

mitt galleri

Ända sedan jag var liten har jag gillat att måla och pyssla. Allt där man får vara kreativ och använda händerna har tyckts fallit mig i smaken.
Pappa målade flertalet tavlor i akvarell, och hans pappa i sin tur målade också en del. Det började redan i lågstadet när man skulle göra kollage till någon uppgift. Jag fastnade alltid i allt klippande och klistrande att jag glömde bort själva uppgiften.

I högstadiet var bildlektionerna min favorit. Bildläraren sa att jag var duktig och att jag måste fortsätta med bild, kanske kunde jag läsa det i gymnasiet, tyckte hon. Och på den vägen blev det. Gymnasieåren spenderades på Bolandsskolans bild och form linje där jag trivdes som handen i handsken. Fast efter 3 år var man måttligt trött på allt som hade med bild eller form att göra.

Numera målar jag bara när jag känner för det och har tid. Jag vill fortfarande inte jobba med bild. (Sen att jag funderat till och från på att läsa till bildlärare lämnar jag inom parentes än så länge:))Jag tycker det räcker aldeless lagom att ha det som hobby. Än så länge finner man mina verk hemma hos mig eller på någon vägg hemma hos någon inom bekantskapskretsarna.

Lite kraffs man ådstakommit genom åren ;)





                    



Tills vidare - be creative!

Rebecca


Här är anledning

www.rlidman.blogg.se
Ja, varför då rlidman?
Kort och gott, ingenting i väg med Rebecca Gustavsson var ledigt. Ganska svårt när man har Svensson namn.
Jag kommer nämligen byta efternamn till Lidman såsmåningom i år. Lidman är min mammas efternamn, Gustavsson är pappas. Svårare än så var det inte:)


mor Lidman



Tills vidare - nickname

Rebecca


Alla dessa frisyrer

Kom och tänka på alla frisyrer och hårfärger jag har haft. Allt från kort till långt, blondt till svart. Gillar att köra på något nytt, och det är inte mycket i hårväg som skrämmer mig.

Check this out:


Väljer att inte kommentera några utav bilderna;)


Och här finns det ändå ingen bild på när jag hade jätte kort, tuppkammen eller när jag hade låååångt brun/svart hår. Hejuda mig. Hur hinner man med alla dessa kaluffser!? Nu har jag i alla fall bestämt mig för att spara uuuut mitt hår. Sen om jag orkar vänta återstår att se. Mycket blondt på senaste. Är mest för att hjärtat vill att jag ska ha det. Annars har rött legat högst på listan ett bra tag nu. Only time will tell:)



Tills vidare - omväxling förnöjer

Rebecca

Panik

Hade precis tagit en lång dusch och kom ut och satte mig i soffan. Lekte lite med Lasse och begrundade sen mina ben. Jusst ja, nu glömde jag raka dom. Såg en liten sårskorpa efter ett litet rivmärke från Lasse, trode jag ja! Det var för fan en liten fästing!

Har aldrig haft en fästing föut, och med tanke på att det är det äckligaste djur jag vet så tackar vi gudarna för det.
Men det lilla äcklet satt fast på mitt smalben. Jag fick panik. Kände hur det började snurra i skallen och vrida sig i magen. In på toan och spy.

Tanken på ett djur som sitter fast på min kropp blev för mycket. Panik. Ringer mamma på jobbet men hon svarar inte. Ringer hjärtat men där var det upptaget. Panik. Vad fan ska jag göra!? Visste inte om jag skulle klara av att ta bort den själv utan att lägga en pizza till. Men att gå runt med äcklet på benet, nej den tanken klarade jag inte av.
Den där feta glansig kroppen och de små lelösa benen som bara hänger där.
Kuta till datan. Googlade fram hur jag skulle ta bort den. Hämta pincetten, några djupa andetag sen så blundade jag och drog bort den. Nu vred det sig i magen igen.

Hämtade tändaren och gjorde en hel jävla majbrasa som jag grillade äcklet i! Spritade av hela benet och in i duschen igen. Nu känns det som att det det kryper på hela kroppen.
Tur i oturen att den var liten, hade det varit en sån där stor blaffa hade jag svimmat.

Och tänk att i natt drömde jag att Lasse hade 2 stora fästingar på sig.




Tills vidare - passa dig

Rebecca

Talang Erik

När vi ändå är inne på talanger och musik så måste jag dela med mig av en av mina solklara favoriter från talang 2009.
Kanske är jag blödig men jag blev helt tårögd och satt med gåshus över hela kroppen. Och att han lyckas så grymt med stämmorna, bara det är ju fachinernade. Jag tycker han är fantastisk, alldeless aldeless underbar!:)

Hoppas det smakar!





Tittar ni på klippet nedan så fattar ni det där med stämmorna ;)




 


Tills vidare - njut för fan!

Rebecca

Copycats

Heja Norge! Vilken storvinst de drog hem i Eurovision igår! Oj Oj!!
Jag höll på Norge (lite i smyg, eftersom man i sånna här fall måste vara patriotisk och heja på Sverige) så jag var kalasnöjd med grannlandets seger!
Snacka om att norrbaggen kommer bli Norges nya flick - och svärmorsdröm! Mhmm!
Gillade även Islands skickliga sångerska och Danmarks dänga:)
Var dock förvånad över Sveriges skamsna placering. Trode verkligen att det skulle gå bättre.

I TV soffan framför Eusovision:
Jag: Vad kul det ser ut när de spelar sån där fioliolin!
Jocke svarar överlägset :HA! Det heter faktiskt viol!
Skaratta bäst som skrattar sist, för det heter ju fiol:)


Men märkte ni vad med copycats det fanns!?
Kika in följande.


Förövrigt har helgen varit lugn. Lite jobb, massa god mat (lagad av hjärtat hela helgen!) och snask och pysslande i lägenheten.
Nu väntar ännu en vecka med för glest med jobb. Får bli massa mys med Lasse liten.
Syrran med pojkvänn kom över nyss, de var påväg till en studentskiva. Millan var utklädd till Pippi och Christoffer till Peter Siepen. Lika schnygga båda två!

Nej hopp i säng med er nu, själv är man ledig tills torsdag som det ser ut nu.


Tills vidare - Sing along

Rebecca

Breakdown

Vårat internet har legat nere och otekniskt som man är så har det inte (kunnat) gjorts något åt saken.
Jobbade i måndags sen har jag varit ledig hela veckan. Måttligt långtråkigt!
Har även varit sjuk dessa dagar. Mått illa, snorig och lite halvfebrig. Börjar ge med sig nu lagom till att jag ska jobba imorgon vid 07.

Uppdatering om Lasse då.



Fortfarande lika helmysig som vanligt.
Älskar att ligga och mysa och bli klappad på magen.
Man kan i princip göra vad man vill med honom och han ligger ändå snällt kvar. Kamma honom, tvätta ögonen, titta på tänderna, pilla på öronen, leka med svansen.
Men det där med nätterna är fortfarande lite tjivigt. Så fort det släcks och vankas sängdags så blir han helbusig!
Inatt gick det dock väldigt bra. Låg bredvid mig nästan hela natten och sov. Och nu ligger han och sover på min axel i vanlig ordning.

Nog om Lasse:) Idag ska Jocke göra någon överraskningsmiddag. Han är så söt när han lagar mat och vill göra något gulligt. Det uppskattas hjärtat. i vanliga fall är det jag som lagar maten hemma hos oss.
Tror Tobbe & sandra skulle komma över också. Sen ska vi nog börja lägga klinkern i hallen. Har stått still här hemma ett bra tag nu. Vill börja med sooooovrummet! Men en sak i taget.



Tills vidare - mys mer!

Rebecca


Lasse Lasse liten!

I söndags hämtade vi vårat lilla charmtroll! Han fick heta Lasse.
Ett riktigt busfrö som gärna vill vara med överallt. Ropar man efter honom så kommer han snart springandes och blir han ensam så piper han för att se vart vi tagigt vägen. Han gillar inte att vara själv och kommer gärna och lägger sig på tangentbordet när jag sitter vid datan. Just nu ligger han och sover på min axel.

Dock har jag inte sovit så bra sen Lasse kom. Han vill gärna vara uppe på natten och vill att vi ska vara det tillsammans med honom. Han vänjer sig säkert vid vår dygnsrytm snart.

Nu ska jag kika lite TV sen hopp i säng och hoppas på några timmars sömn:)

Tills vidare - helmysigt!

Rebecca


Orkide´

Blev inte till att hämta mercan idag. Men lite shopping blev det.
 Åkte iväg med Tobbe & Sandra och handlade lite. Handlade en stor växt och kruka till hallen.
 Blommor till vardagsrumsfönstret (varav en ny orkide till samlingen som jag självklart fick av prinsen) 
plus några skålar och en "gardinlina" till    vardagsrummet. Den linan var givetvis för kort, hmrf.
Får köpa en ny längre sen.

Hjärtat och Tobbe har grillat så vi har nydligen ätit kött, majskolvar och potatissallad.
Robinsson och ostbågar har precis slutat/ tagit slut, och lite vinet likaså;)

Nu ligger resten av ligan på alla fyra och monterar ihop ett skåp som ska upp på Sandra & Tobbes vägg.

Pratade med min kära vän Proppen idag. Var aldeless för länge sen. Så tråkigt när det är fullt upp på båda håll att det blir så glest mellan gångerna. Skamset!

Nu tackar jag för mig så länge. Får se vart kvällen slutar. Börjar jobba 12.30 imorgon så för mycket hyss får det inte bli.



Tills vidare - 1, 2, 3, fanta och rose´

Rebecca


För er som har legat vakna

Nog hade jag rätt om nattningen i torsdags. Låg och kliade Jocke på ryggen i 10 min innan han somnade. Inte nog med att jag har svårt att sova som det är, nej, då skulle älsklingen ligga och snarka mig i örat. Jag petar till till honom och han slutar.........för att sedan börja andas så jäkla högt i stället. För er som har legat vakna bredvid en snarkare vet hur frusterande det blir till slut. Tröck bort hjärtat till andra änden av sängen. Skapligt oromantiskt men han sov som en stock och tycktes inte störas. Somnade sent tillslut och klockan ringde 05.20 nästa morgon. Hua!

Shoppingen igår blev måttligt misslyckad. haha. Jackan och kavajen jag kikat på var slut. Skorna var slut i min storlek och jeansen satt som ett arsle (komisk symbolik)! Jaaahapp. Med att avdankat shoppinghumör hittade jag mig en T-shirt, bikiniöverdel och en ny parfym, Boss femme.
Tack hjärtat!!



Idag ska vi hämta Jockes bil som stått i ide i garaget över vintern.







Tills vidare - Speedticket

Rebecca

Natter

Japp, nu ska jag göra natter. Tidigt. Kommer inte ens få se djurpolisen i Houston på Animal planet ikväll:(
Men jag får ligga och mysa med hjärtat. I 1 minut kanske, innan han somnar och jag får ligga och vrida och vända i 2 timmar tills det blir min tur.

Gick bra på jobbet idag, lugnt och skönt. Var underhållning för gamlingarna idag och då brukar de bli så slut efteråt och de går mer än gärna i säng.
Och vi har fått små söta kaninungar till utegården. Var bara några veckor. kalasmysiga!

Nej nu ska jag borsta av gaddarna.





Tills vidare - dröm om mig

Rebecca

gratis shopping

Idag ska jag jobba. 17 - 21. Snabbkörare;) Och i morgon börjar jag 07.
Jag och hjärtat ska gå upp samtidigt och äta frukost tillsammans, och sen skjutsar han mig till bussen i stan.

Jag och älsklingen har gnatats lite fram och tillbaka angående mina kläder. Då han alltid inte gillar mina kläder/klädval. Vi har helt enkelt lite olika stil och uppfattning om vad som ser bra ut:) Så jag har sagt kort och gott, om det inte duger får du helt enkelt köpa nya till mig!

Så frågade han härom dagen vad jag skulle göra på fredag. Ingenting förutom jobba svarade ja. Bra, tyckte han, då ska jag bjuda dig på en liten shoppingtur!
Gulliplutten då!:)
Får se till att smöra ordentligt innan så att det blir ett par påsar som följer med hem ;)


Nu ska jag gå till Gränby och kika en sväng sen bussen till jobbet.


Tills vidare - simma lugnt!

Rebecca


härligt stor


Var ner i källaren och bokade tvättstugan med torkrum. Grabbade med mig en bag med tvätt och åkte ner. Till min förundran blev tvättmaskinen bara halvfull. Denna tvättmaskin var ju enorm! Var tvungen att åka upp och hämta mer tvätt för att fylla denna ljuvliga maskin. Finns ju nästan ingen tvätt kvar här hemma nu:D
Detta gillade jag skarpt! 5 tummar upp!





Tills vidare - tvättmaskiner i all ära

Rebecca

kattnamn

Vad det gäller namn till våran kommande familjemedlem var vi inne på Lasse först. Det lät lite sådär töntigt skönt, Lasse.
Men vi visste ju inte ens om det skulle bli en tös eller pöjk.
Sen så sa Jocke, kan vi inte ta något konstigt, eller kanske ett efternamn. Tallrot, var han inne på stenhårt! Är ett namn på en snubbe ur Repmånaden.

Men sen ett tag verkade det bli en liten tös.
Tuula?
Hedvig?
Signe?

Jocke skämtade och sa klitoris. Och på den vägen blev det Doris. Det gillade vi båda två!
Ja då kan man ju kalla den klit - doris tyckte hjärtat.. mjaa....;)

Men nu, till slut, blev det en liten kille. Och jag är inne på norska namn. Tycker de låter så charmiga.
Kommer nog bli en del gnat om namnet. Och kanske ändrar man sig endå i sista sekund.
Men här är en del förslag som är på tavlan just nu:

Sander
Svante
Frans
Herman
Kåre
Morten
Sigve
Truls
Viggo

Förslag på "guttenavn" är välkoma:)


Nu ska jag diska, boka tvättid och duscha palmen i vardagsrummet.



Tills vidare - think creative

Rebecca

Nya sommarplågan?

Är det för tidigt ute eller kommer vi få höra den här nötas i sommar?






Kanske minns ni också dom här gamla fulingarna!?

2008:
Orremannen - Bag in da Box
Kate Ryan - Ella elle l'a
2007:

Frida Muranius - Dunka mig gul och blå
Rihanna - Umbrella
Måns Zelmerlöw - Cara Mia

2006:

Basshunter - Boten Anna
Mange Schmidt - Glassigt

2005:

Crazy Frog - Axel-F
Blue Lagoons -  Break My Stride

2004:

Nick & the Family - Hej hej Monica
Raymond & Maria - Ingen vill veta var du köpt din tröja

2003:

 Per Gessle - Här kommer alla känslorna



Tills vidare - vilken är din favorit?

Rebecca


Anthon Berg

Sitter och klurar på namn till våran kommande misse. Jag är lite inne på norska namn. Tycker de oftast låter så charmiga.

Har ätit så mycket godis i dag att jag var nära att lägga en pizza förut. Fy fan, rent ut sagt. Inte för att det gör något, utan för att jag alltid äter tills jag mår illa, och då äter jag lite till.
Kladdkaka och sura remmar till frulle och choklad och ännu lite mera sura remma till kvällen. aj aj aj! Mindre hälsosam dag.

Imorgon måste jag hämta ut mitt nya pass (nummer 6!?) och sen in och jobba 3 timmar. Ska bara vara hålla koll på gamlingarna medans ordinarie personal är på möte.

Fick igång TV´n nu ikväll btw, visade sig vara en sladd som åkt ur. Tekniskt Becca, smaaart:)
Animal planet står på med Djurpoliserna i Houston som vanligt.



Tills vidare - ät inte tills du spricker!

Rebecca

711 kontroller

Haha, shit vad många konstiga drömmar som snurrar runt i skallen på mig när jag sover! Jag brukar tänka att de skulle blir grymma filmer tills jag glömmer bort vad det var jag nu drömt.

Gick upp tidigt idag. Låg och drog mig ett tag i badet och sen skulle jag dega lite framför TV´n, jag börjar ju trots allt jobba 4 idag, men TV´n ville inte funka. Försökte ge mig på det där med sladdar, digitalbox och fjärrkontroller. Men jag fattar inte, måste vi ha 711 kontroller för att ens kunna kolla på TV!?


Ringde förtvivlat till till Jocke som försökte dirigera mig över telefon, men det lyckades inte heller så jag gav upp. Tröck i mig lite sura remmar och kladdkaka sen hamnade jag här.

Tänkte ni på vilken pungspark jag fick för att jag igår sa att "nu är det sommar". Jo tack, idag blåser det och är svinkallt....In your face Becca! 




Tills vidare - ingen signal

Rebecca

färgklickar

Nu är det ju nästan sommar! Tjohoo!
Dessa glada blommor och färgklickar livar upp hemma hos oss.

Nu ska jag göra natter. Sov gott!


Tills vidare - det är en dag imorgon också!

Rebecca











Shoppingsöndag

Sovmmorgon. Sovmorgon. Sovmorgon.
Skönt. Fast det svider alltid lite i mitt hjärta när jag går upp sent. Då har ju halva dagen redan gått.
Plus att det svider lite i humöret när hjärtat kommer in var 5:e minut och frågar och jag inte ska komma upp (då han är en morgonmänniska som alltid vaknar före mig ;)

Vi städade här hemma och körde en massa skit till en container.
Sen tyckte jag att vi skulle åka och shoppa lite.
Införskaffade en taklampa till vardagsrummet från Europamöbler. En orkidee och en lila skål från Chilli.
Och en hel massa godis, hoho!!
Sen åkte vi till en djuraffär och kikade på alltmöjligt kattjox vi snart måste se till att kirra.




          




Dags att börja tänka på middagen. Chickenbits?? (heter det så?)




Tills vidare -  carpe diem

Rebecca

Lugna gatan

Gårdagen firades mildt till måttligt hårt. Kom hem efter jobbet, strax innan 9, och tog en öl med hjärtat på balkongen. Sedan gjorde vi oss i ordning för att gå över till Tobbe & Sandra på lite förkrök. Efter en kort visit där tog vi en bulle ner till city och skulle möta upp några grabbar på en pub. Väl på puben visade det sig att de dragit någon annanstans. Vi slog oss ner och beställde in en runda. Satt och snacka skit, sörpla lite öl, snacka lite mera skit sen blev faktiskt jag trött. Så kort efter det blev det bulle hem. Käka popcorn framför TV´n, ta en dusch sen skutt i säng.

Märkvärdigare än så blev inte min valborg. Men sjukt gött att vakna utan bultande huvudvärk eller med spyan i halsen. Lyx!

Dagen idag har spenderats i lägenheten. Fixat och donat. Sen bjöd Tobbe & Sandra på grillat på gräsmattan här nedanför. Smakade kalas!

    

    

(Tog en bild på hjärtat genom mitt glas. Han ser helt skev ut. Kanonkul!!)



Nu måste jag lägga mig och försöka sova. Har pannknäck och ont i magen. Verkar inte vilja försvinna. Ringde och sjukanmälde mig inför imorrn. Ursch! Får så jäkla dåligt samvete. Vet själv hur kul det är att jobba när man går kort om personal.  Fast man får tänka, är någon hemma och är sjuk så är den. Bättre än att pina sig sjuk till jobbet och kanske smitta andra!



Tills vidare - äppeljuice

Rebecca

RSS 2.0