nytt äventyr

Sitter hos Proppen och bara myyyyser. Hjälper korven med hennes projektarbete. Spännande. Det är nästan lite roligt att hjälpa till med läxor nu när man vet att man slipper all skit själv:)

Är så otroligt glad att jag har henne. I ur och skår tar hon mina tårar och mitt ältande. Låter så kliche men ack så sant. Att få lämpa över all skit på någon annan för en stund gör så mycket. Jag känner mig så mycket lättare, fan så mycket starkare. Jag ser fram emot vad framtiden har att erbjuda. Life´s a bitch sometimes, but today it´s gourgeouuuus!





Tills vidare - Nu väntar ett äventyr!

Rebecca

Imorgon är en ny dag


Att veta att man fattat rätt beslut gör inte smärtan mer hanterbar.
Tiden som läker alla sår gör ingenting annat än att jusst gå. Det är vad man gör med tiden som får såret att bilda ett fint litet ärr.




Tills vidare - Imorgon är en ny dag.

Rebecca

Varning för posetivt sinneslag

Grymt trevligt väder! Grått, kallt, tyst och ännu mer grått. Kan man bli annat än riktigt glad!? Ödets ironi.


Lasse springer runt och gnäller för fulla rullar. Förvånar mig att han ens har någon röst kvar. (Kan man säga "röst" om katter förresten?) Känns nästan som att jag skulle ha en liten bäbis. Jag är upp i ottan och vaggar Lasse i min famn för att få tyst på honom, om något, så i alla fall för några minuter.

Känner mig ganska död. Levande död. Ingen ork, ingen lust, trött, trött trött. Ser nog ut som jag känner mig för den delen också. Gårdagens smink, inte orkat borsta tänderna än, iförd en skitig mjukisdress men färgfläckar,och det tidigare påtalade vädret gör inte saken bättre. Känns som om det är sjukt mycket just nu. Som om man har en enda stor röra med papper på skrivbordet. En massa saker som ska tas itu med, men du vet inte var du ska börja... så du börjar inte alls.

Upp och ner, ut och in, bak och fram....




Tills vidare - fett med para

Rebecca


extremehomemakeover

På 1 vecka lyckades jag och hjärtat göra om båda mina bröders rum. Hyreslägenheter har en tendens att se jäkligt tråkiga ut. Det finns inte så mycket man får göra, och somliga saker kräver godkännande från hyresvärden.

Efter att ha tjatat lite på mamma om att få göra om de totalsunkiga rummen fick jag och Jocke en budget på 5000 kr och fria händer. 5000 kr i sig är ganska mycket pengar, men ska man göra om 2 rum är det en stram budget. Så vi fick jobba med det vi hade.

Har bara före och efter bilder på ena rummet. Det andra får komma sen.
Enjoy!









Tills vidare - make more

Rebecca


RSS 2.0