In i dimman!

Proppen står och skriker genom Lady Gagas låt att mor hennes har satt spegeln alldeless för lågt. Vi varvar drickandet av cider och öl med cigg och snus ute på ballen. Ikväll är det tjejkväll.  Bara hon och jag, precis som på ganla goda dagar. Det känns nästan som en gammal kärlek som flammar upp igen. Ikväll blir det utgång. Senare möter jag upp min andra kärlek Joakim.



I kväll hälsar vi: In i dimman, syns på andra sidan!


Tills vidare - shake it!

Rebecca

Göra stan en sväng

Självklart så visar sig solens strålar och det blir gassande varmt. Försent. Då var vi redan nere för att göra stan en sväng. Inhandlades ett vanligt vitt linne då mitt gamla bara blir kortare och kortare. Funderar till och från om jag ska ta och köpa mig ett par Jesus-sandaler (eller gladiator som de egentligen heter) men återigen så gör mina smala fötter det inte lätt för mig.

Spontant kände vi för att ikväll ta en liten ölfiesta hos Proppen och sedan spatsera vidare mot framfickan. Så så ser kvällens planer ut ,so far.

Hinner förmodligen inte kila och sola. Måste laga lite käk och duscha och dona innan jag beger mig mot luthagens grönska. Hjärtat får stanna hemma ikväll. Eller har man tur kanske man får se hans kaluffs senare town town.
Som sagt dags för krubb!


Tills vidare - vad ska vi äta idag då?

Rebecca


och så kom regnet


Jag och Proppen bestämde oss för att ta en schtekardag och åka och bada idag. Vaknade, och det spöregnade! Men va faaan! Tog min ELLEtidning och hoppade ner i badet i stället.
Tror jag ska ta mig 3 guldpengar och gå och sola senare. Måste få lite färg även om det inte bjuds på den naturliga vägen.

Vad ska vi nu hitta på?.....



Tills vidare - sommar och sol?

Rebecca






Ursch vad illa det ser ut när man röker.

Det började helt fel!

Precis som på film vaknade jag ur min mardröm alldeless svettig och med ett ryck.
 Rullar över på andra sidan sängen för att komma åt mobilen som ligger på sängbordet. 07.30.
07.30 = Jag börjar jobba NU!
Panik!
Jag som även tänkt komma in 7 idag etfersom jag gick lite tidigarde häromdagen.
Fan fan fan!
Slår numret till jobbet. Nej, men själkvklart, min mobil funkar ju inte. Springer till datorn för att skicka iväg ett sms.
På med kläderna och springa till bussen. När jag ska låser dörren ser jag att jobbarnycklarna sitter på nyckelknippan sen igår. Lyckat Becca. Innebär att någon stackare varit utan nycklar.
Tackar gudarna för solbrillor i morse, med tanke på att påsarna under ögonen hängde i höjd med knäna.
Väl inne i stan är bussen sen. Givet.
Infinner mig på jobbet 08.35. Virrig som en gammal höna, stressad och hungrig. Och inget snus har jag heller.
Tur för söta Frida på jobbet. "Sätt dig ner och ta en kopp kaffe först, du behöver inte stressa. Jag har gett  dina gubbar(man har 3 gamlingar som man tar hand om under dagen)  deras mediciner".

Hej och hå vilken dag. Nu sitter jag här hemma med huvudvärk och mår pyton. Ätit och druckit för dåligt under dagen.
Sofie frågade på bussen hem om jag verkligen måde bra. Hon yckte jag såg lite blek ut. Ger väl med sig under kvällen.
Det där med att dricka vatten är inte min straka sida. dricker kanske 4-5 glas om dagen vilket i denna värme är för tok på lite!



Nu är det dags för middag.





Tills viadre - drick vatten!!

Rebecca




RSS 2.0