senilsnöre for the win!

Kilade till Gränby med syrran. Klev in på ohlssons frisörer och färgade håret. Eftersom håret jag kommer sätta i i morgon är brunt, var jag tvungen att ändra mitt nuvarande svarta hår till brunt. Efter 2 timmar var jag klar och fick punga ut 1200 spänn. Plåga mig långsamt! Helt tokigt vad mycket pengar! Var bara för att dom var tvugna att göra en avfärgning först för att kunna göra det brunt. Fick en hårinpackning för färgat hår i priset också, men vilket som. Mitt bankkonto gråter floder.

Så skönt att ha mobil igen för övrigt. Fick köpa en i princip oanvänd Sony Ericsson för en billig peng av en vän på jobbet. Dom hade tröttnat på att det inte gick att få tag i mig. Så personalen på Lärkan gick hem och rotade bland sina gamla telefoner;)
Jag har aldrig haft en så fin mobil. Den är så stilig. Har bara ägt massa gamla skruttar som jag fått av någon. Har köpt en mobil själv i mina dagar. Men den la av ganska snabbt då den råkade bli blöt och displayen la av. Men nu har jag min alldeless egna skönhet. Nästan så jag inte vågar använda den. Ni vet ju vilken sedvanlig tur jag brukar ha med mina telefoner. Den klarade av helgens bravader, med senilsnöret fastknytet i byxan ;D

Hann inte att köpa något mot hostan. Då det tog så lång tid hos frisören, och sedan var det raka vägen hem och göra middag. Men mina halsmandlar känns inte som dom ska. Hostan är mindre behaglig. Låter som en sönderrökt tant i strupen. Ska vänta ut skiten lite innan jag åker till farbror doktorn.


Tills vidare - senilsnöre for the win!

Rebecca



En trött en med rethosta

Har varit en helg med mycket håll igång. Alldeless för mycket för vad mina arma lilla kropp egentligen orkar.
Hostan ger inte med sig. Måste köpa nån hostmedicin. Ska till Gränby senare, får bli att kika förbi apoteket.

I det stora hela har helgen varit riktigt trevlig! Några små situationer som känns lite jobbiga. Men ibland får man vad man förtjänar, aight!?
Ibland känns mitt liv som rena rama Big Brother. Massa intriger och skit! Ska man ringa kanal 5 och kanske tjäna lite pengar på ens livs tragedier. Njaeee....


Nu Gränby!


Tills vidare - Ta hand om er!

Rebecca

Holy crap!


Har fått en jättejobbig rethosta. Ni vet när man vaknar på natten av att man hostar. Och att försöka "hålla hostan inne" är det bara att glömma. Ska preppa mig med lite houng, brukar lindra ett tag.

Nu är det snart dags för mig att bege mig till jobbet. 17 - 21, går inte att klaga. Imorgon: 7 - 12, inga klagomål där heller.
Och i morgon är det löööööööning. Yes!! Pengarna kommer ju ryka på en gång dock. Hyra, busskort, frisören, julklappar och allt sånt där smått och gott som man alltid bara måste ha. Sen så var den löningen slut. Kuul!

Nu ska jag in på IKEAs hemsida och spana lite. Vet några typer som behöver julklappar där ifrån.
In med prillan and off we go!






Tills vidare - Lasse saknar sin tjej!

Rebecca



Vinter inne

Vaknade strax efter 1 idag. Sovit ca 15 timmar. Antar att jag behövde det.
Ledig idag, men inte gjort så mycket. Städat i princip. Städat toaletten, dammsugit, dammtorkat i vardagsrummet, torkat i köket, plockat disk, satt igång en tvättmaskin....

Trots listan på kylskåpet där man ska fylla i vad för nytta man har gjort här hemma (allt för att vi ska se vilka som ligger på latsidan!) så är det ingen jämn fördelning. Det är grabbarna grus som ständigt ligger långt ner på listan och jag och mamma som i vanlig ordning ligger på toppen! Vad tusan ska man göra? Det går ju inte direkt att dra in veckopengen för någon....Vi är ju vuxna allihopa. Det borde inte vara så jävla svårt!

Nu ska jag dra på mig mina fårskinnstofflor så jag slipper frysa arslet av mig i Uppsalahems snåla 19-gradiga lägenheter!!
När det är sovdags är det pyjamas som gäller tillsammans med filt, täcke och överkast. När det är uppstigning drar jag på mig kläderna fort som attan och glider runt i vinterjackan och fårskinnstofflorna tills jag går hemifrån. Kan man få be om några grader till. Snorkallt!

Vilket positivt och uppmuntrande inlägg jag bjuder på;)






Tills vidare - Hörs snart!

Rebecca



Utslagen

Var helt stendöd idag på jobbet. Så fruktansvärt trött. På lunchrasten lade jag mig i soffan och började drömma fast jag var vaken. Kom hem, landade i soffan, somnade vid 4 och steg precis upp. Helt utslagen. Nu har jag bett mamma köpa med sig lite gorre till mig, sen ska jag glo dumburk ett tag för att sen sova vidare. Ledig i morgon. Lägligt!!


Tills vidare - knock out!

Rebecca

allmänt

Var över och kikade på min väns nya vardagsrum. Massa småfix kvar men såg superballt ut. Väldigt annorlunda.
Funderar på om jag ska göra natter. Blir i sånna fall den tidigaste på länge! Så länge jag somnar innan 2 så är det lugna gatan. Ska kanske ta något och käka först och kolla lite på Sunes jul. Sunes jul är tungt!



Jag vill ha sommar igen!




Tills vidare - Ödet?

Rebecca

Sömnbrist

Åh, skrev ett helt inlägg som försvann!

Somnade kring 3 i natt. Klockan 6 ringde alarmet och då var det uppstigning med nya (läs obefintliga) krafter inför jobbet. Var måttligt omotiverad att gå till jobbet. Men på något sätt lyckas man alltid ta sig upp.

På tal om ingenting så ska jag till en gammal bekant som är frisör, den 1:a december. Har inte varit hos frisören på..... runt 4 år. Hemmameck hela vägen. Finns så mycket jag vill göra. Endast pengafrågan som begränsar möjlighterna.

Nu ska jag till en vän och kolla in hans nya vardagsrum. Spännande!


Kanske kikar in igen senare ikväll.



08




Tills vidare - jämna plågor, som det så vackert heter

Rebecca



BJ, jobb och julpiff

Var en trevlig kväll igår! BJ i all ära men det var segstartat där inne igår. Träffade massa gamla bekanta. Trevligt! Idag är man sådär lagom seg och go.

Jobb i morgon. Börjar 7 på Hasslish. Vill ha liiiiite mer helg. Är inte riktigt taggad på att börja en ny arbetsvecka än. Men på fredag är det löning. Som jag har längtat.

Piffade till lite hemma med nya blommor i köket och vardagsrummet. Har även smygstartat lite och satt upp julgardinerna i köket. Och julstjärnan hänger på plats i vardagsrumsfönstret. 1:a december är ju snart här. Julen är på ingång. Hoppas jag har varit snäll i år så tomten kommer:)





Våra "snygga" matsalsmöbler. Som vi ärvde när farmor dog. Nej, dags att uppdatera. Ett vitt bord skulle bli tjusigt.




Tills vidare - Vi hörs i veckan

Rebecca

Utgång

Ja, det är vad som gäller ikväll.

Igår blev en seg fredag. Somnade i badet efter middagen och sen hade hela kvällen gått. Var helt slut. Som vanligt på fredagar. Hann ut en sväng och träffade en kompis. Men sen hem och sova.
Men idag blir det lite mer go. Ska käka lite och sen in i duschen. Sen ska jag hem till Proppen på ff. Det ni ;)


Ses i kväll you maniacs!!


Tills vidare - hör hårt fan!

Rebecca



På fjorton dagar förlorade jag två veckor

Andra dagen på nya jobbet. Kan nog inte säga annat än att det går bra. Det känns bra. Kommer som sagt jobba kvar i Vänge också, trivs så bra med mina pärlor där! Lärkan är hemma för mig.

Var en gamling på jobbet som frågade vilket land jag var ifrån. Fått den frågan så otaligt många gånger, men nu var det så länge sen. Nu kan jag förstå, eftersom jag är svarthårig, men när jag var blond då?
Har hört att jag ser ut att vara från Polen, Jugoslavien (!?), Spanien, Marocko .... och när jag var i Egypten tyckte egypterna själva att jag såg ut som en egyptisk tjej. Skumt. Fakta är att jag är helsvensk. 100%.

Det är fredag. Freeeeedaaaag!:D Fredagen är bäst. Det går så mycket enklare att jobba på en fredag. Bara vetskapen om att det är helg sen är ju lite euforisk.

Dagen till ära:
Jag svor nykterbetseden. På fjorton dagar förlorade jag två veckor. När jag spelade full var jag tvungen att hålla mig nykter, eftersom jag inte kom ihåg hur jag skulle spela full när jag var full. En alkoholist är någon som du tycker illa om, som dricker lika mycket som du. Ja, spriten är kanske inte svaret, men den hjälper dig att glömma frågan. Jag dricker för att göra andra människor intressanta.


Min student





Tills vidare - en kall öl?;)

Rebecca




Hallå i lingonskogen!

..och på tal om lingon så är elljusspåret i Vänge en bra svampskog, i alla fall trattkantareller:)

Jobbade idag, och det var skönt att vara kvitt febern. Kände mig som en helt ny människa. Och förkylningen är så gott som bortblåst den med.
Körde pubkväll med gamlingarna på jobbet idag. Dukat med klatchiga silverdukar, tända ljus på hela avdelningen och svänging dansbandsmusik ur högtalarna. På bardisken stog viner, öl, cider och sprit, och att inte förglömma partiga sugrör. Hade gärna satt mig ner med en öl jag också, och resterande personal instämmde. Det såg lagom frestande ut! Men gamlingarna verkade ha trevligt och vi i personalen får hålla oss till helgen:)

Och tänka sig att i morgon är det ju helg! Jag jobbar till 13 på Hasslish sen ska jag hem och dona lite, laga lite fredagsmiddag till las familia och efter det får vi se vad det blir för spännande. Lördagen är uppbokad för bravader med Proppen. Förra lördagen var ju kalas. Smygtitt på förra lördagens "vin och skitsnack" nedan.
Morgondagen är fri för förslag.



Skevast! Stora bilden till höger. Jag är på gång att ta ut snusen innan kortet. Men inte fan visste jag att jag såg sådär skum ut när jag gjorde det. Får sluta göra det offentligt;)



Nu är det dax skutta i säng, börjar 7 imorrn.
Lämnar er med denna låt. Tycker den är så mysig. Ja, den gör mig glad:)





Tills vidare - I want you to want me, oh yes I do

Rebecca

Vill 100 mil tillbaka

I mars 2007 Begav jag mig dryga 100 mil uppåt i landet. Uppsala - Vuollerim.  En jäkligt tråkig och lång resa med tåg, själv. Minns inte riktigt hur lång tid det tog. 10-15 timmar någonstans däremellan. Men fasiken så kul jag hade sen. Träffade mina radartvillingar och levde i ett med den Norrländska mentaliteten. Hann med både det ena och det andra. Åka scooter på fjäll, äta souvas, pimpla, dricka öööl, titta på samer, pierca naveln, you name it. Börjar bli dags att fara dit igen. Kanske i mars, så blir det exakt 3 år sen....













Tills vidare - Nörrland e gött!

Rebecca



 





Rätt riktning

Det verkar som om febern har gett med sig. Wohoo. Hoppas det fortsätter i rätt riktning, då är jag på fötter igen lagom till helgen. Nog för att jag ska jobba i morgon och på fredag. Men så länge jag inte har feber är det ingen fara.
Nu ska jag städa toaletten. Något måste man göra annars dör man ju i tristess.





Tills vidare - ssSSsssSSss

Rebecca

Kramkalas

Det känns ju lite tomt. No shit Sherlock! Jag behöver en kraaaam.
Finns vissa personer som är speciellt utpekade. Banga inte på tanken på att det kan vara du! Alla kramar välkomnas.






Tills vidare - kramkalas!

Rebecca

*host*

Första dagen på nya jobbet är nyss avklarad. Allting gick finemang. Sen är det ju alltid jäkligt rörigt när man är ny. Så mycket nytt man ska lära sig. Och för att inte tala om alla namn (inte min starka sida). Tråkigt nog har febern och hostan hängt sig kvar. Kändes lagom kul att sitta rödblommig om kinderna av feben och med hosta. Ville inte sjukanmäla mig första dagen. Men sen var det inte så kul att komma sjuk heller. Blev tvungen att ta bort dagen i morgon och lägga den på måndag nästa vecka i stället. Kommer inte orka annars. Och vill ju helst inte bli sjukare.

Nu ska jag landa framför TV´n. Och i morgon fortsätter Iprenknaprandet!



Hittade massa gamla bilder från när man fortfarande var ny (och oförstörd;) inom kroglivet.
Och då var det ju Seven som gällde:)







Tills vidare - host, snörvel och snyt

Rebecca


Darn!

Fasiken nu känner jag att jag är sjuk. Darn! Hoppas det blir som sist, 2 dagar feber, 2 dagar förkyld, och att det inte blir någe långvarit skit. Jag som har 5-dagarsvecka denna vecka. Tragikomiskt!
Knaprar Ipren och Rinexin.
Det kliar i hela huvudet, i halsen, näsan och öronen. Har en tendens att göra det när jag blir sjuk. Är väl den där svininfluensan, trist;) Bara för att jag sa så skulle det inte förvåna mig att jag dog i skiten också. Ödets ironi.

Är inne på min andra Pro-regular för dagen. Har varit så slarvig på sistonde så måste börja köra lite mer effektivt. Botten upp!

Nu börjar "mamma till en mördare" - dokumentären på TV 4.

Tjing så länge!


Tills vidare - alla har vi väl några skelett i garderoben

Rebecca

bam!

Everybody wanna know
Why I’m walking round with a big smile on my face
Hey I’m happy and it shows
Hey I’m back and I’m part of a human race
Cause you know I’ve been down so long
Never thought I’d ever feel this way again



Tänk om man hade glidit på Ministry of sound. Fy satan vad grymt! Där kan jag bara citera en trotsig 5-åring: jag vill jag vill jag vill!

Nu måste jag ta en Ipren, känner att febern kommer smygandes.


Tills vidare - kurera

Rebecca


Sjuk utböling

Jag somnade tillslut igår, eller snarare i natt. Hon var nog närmare 2.

Nydligen hemkommen från jobbet. Trött och känner mig urschlig. Hade nog lite feber på förmiddagen. Vill inte bli sjuk! Var inte allt för länge sen jag var sjuk. Och ändock brukar jag sällan vara sjuk. Sånna jäkla sjuktider nu. Det känns som alla smittor går på löpande band på jobbet.

Imorgon ska jag jobba på nya jobbet på Hasselparken. Det ska bli spännande. På jobbet i Vänge är det buttra miner och de gillar inte att jag sviker dom. För på Lärkan håller man ihop, i ur och skur! Jag kommer bli en utböling efter det här;)

Har precis dragit i mig en måltidsersättare. Smaken är det inge fel på, smakar som smält jordgubbsglass. Men konsistensen är dess värre. Någon blandning mellan milkshake och spya. Men rutinerad som man är håller man bara för näsan och kör botten upp.


Satsar på 80 pannor, vad sägs om det? Nej då, tänkte bara öka underhudsfettet lite nu när man flyger solo så man slipper frysa i sängen om nätterna;)


Tills vidare - I <3 House


Rebecca




bild från gymgrossisten.com

John Blund välkomnas

Måste sova men är inte ens trött. Sicket dilemma. Ska upp halv 6 men inte blir jag tröttare av den vetskapen. Tänderna är borstade och sängen (soffan) står redo. Äh, jag sitter här en stund till, förhoppningsvis blir jag trött snart, om inte annat får jag väl dygna.

Med lite Celine Dion ;) youtube och facebook säger jag godnatt i hopp om att John Blund kommer för mig också snart!

Tills vidare - tummen upp

Rebecca








Husbilssemester 09

Brum


För övrigt åkte jag en bil med 480 hästar idag. Det var skithäftigt! Jag vill också ha en sån bil! Sen att jag inte ens har körkort är en annan femma, men fan vad kul det var!


Den här gör mig glad:




Heartbreak Hotel på 4:an nu, den gör mig också glad. Störtskön!!



Tills vidare - sov gott, dröm om mig!

Rebecca

Idag är en bra dag

Idag är en bra dag. För dagen igår var så mycket bättre. Det är idag jag borde ligga med bakfylleångest, men icke.

Först var jag hemma hos Mickis med Paula på lite skitsnack och vin. Och eftersom att damerna är lite yngre än mig gled vi till Kalas. Där dracks det öl och tvistades om vilket dansgolv som skulle beträdas. Och mitt i folkmassan dök lilla Rasmus upp. Och vi pratade och pratade och pratade, sedan hade det redan blivit dags för stängning. Tiden gick så snabbt, fanns så mycket att säga, så mycket att ta igen. Sjukt kul att se dig igen!!:)

Rasmus och grisen
Paula och jag






Tills vidare - tonight´s gonna be a good night

Rebecca


Tack och adjöken fröken!

Nu drar jag och min General-prilla hem till Mikaela. Kanske ses vi i nattvimmlet. Kanske inte. Om inte annat trevlig fortsättning på lördagen!


Tills vidare - 1, 2, 3 - fanta och rose´

Rebecca





Proppen och Marren

Proppen var ute och cruuuuza med Marren, så dom kom precis förbi en sväng. Detta resulterade i att duschen sköts upp ytterligare. Och nu så har mor ockuperat duschen. Kanske är det inte meningen att jag ska duscha ikväll. Kanske är det meningen att jag ska träffa min prins ikväll, han som gillar oduschade och okammade brudar som glider runt i försmå pyjamasbyxor med små nallebjörnar på. Måste vara så;)

Nej nu ska jag tårgasa ut morsan från badrummet så jag kan styra upp mig. Sen glider jag nog förbi Mikaela med sällskap och avnjuter kvällen där, sen får vi väl se vart natten tar mig/oss.





Tills vidare - svina på!

Rebecca



A good laugh

Måste masa mig in i duschen, men är så lätt att fastna vid datan, stoppa in en ny prilla och fortsätta youtuba´. Måste bara delge denna. Gammal men go. För er som inte sett den tidigare: enjoy! Ni andra kan gott skratta en gång till, för den är ju för kul!




Tills vidare - hörs snart!

Rebecca

fårskinnstofflor och pyjamasbyxor

God morgon!

Känns som om jag är kvar i morgonstadiet då jag fortfarande glider runt i mina fårskinnstofflor och pyjamasbyxor.
Möblerade dock om syrrans rum och städade det ordentligt. Det var ett ruggigt dammråttskalas där inne. Men med mina proffshänder har det blivit en del gjort. Bökade ner typ 20, av syrrans 50 väskor, i förrådet.

Medans låg Lasse och chillade i handfatet.

När jag skriver om Lasse känner jag mig nästan som en såndär läskig kattdam, som bara har sina katter. Men han är ju min bebis:)

I går blev en slö fredag. Var så trött efter jag kom hem från jobbet att jag däckade i badet. Sedan förflyttade jag mig till soffan, och låg där framför Tv´n heeeela kvällen. Men det var skönt. Var helt slut.

Idag blir det eventuellt andra bullar. Är lite sugen på att ut och flänga lite. Vi får se om jag styr upp något skoj.

Tills vidare - skaka dina lurviga

Rebecca

sms-lover

Tog mig till jobbet vid 17 snåret, lagom seg efter gårdagen. Baksmälla hade jag ingen, trots att det blev en del öl, däremot väldigt seg. Blev en jättetrevlig kväll med massa jobbsnack. Tråkigt oundvikligt när man är med arbetskollegor. Summa sumarum gick det bra att jobba trots tröttheten.

Nu ska jag lägga mig i sängen med nya nummret av glamour som kom med posten idag. Upp tidigt och jobba i morgon. Och nästa vecka är det 5 jobbdagar. Det var länge sen. Brukar väl snitta på 3 dagar/v kanske.

Hoppas Thesa hittar någon gammal mobil till mig så jag kan bli kontaktbar igen. Och så jag kan ligga och skicka massa sms om kvällarna:)


Tills vidare - bums i säng!

Rebecca


Dubbelgångare?

Kom hem från jobbet  strax efter 9, drog i mig en näringsdryck, och nu sitter jag här och snackar med en gammal vän. Denna vän, låt oss kalla honom för S, har flyttat tillbaka till Mumintrollens land. Han mailade en bild på en tjej från en reklamannons som han tyckte var jättelik mig. Han menade på att om jag skulle ha bilden som profilbild på facebook skulle ingen märka att det inte var jag. Ingen här hemma såg några likheter, inklusive mig, men S och hans vän insesterade. Vad tycker ni?




Nej nu ska jag fortsätta babbla med S och sen styra till mig lite. Tänkte dra ner på city och träffa Stig.

Trevlig kväll gott folk!




Tills vidare - vem är din dubbelgångare?

Rebecca

Nattmacka

Är det inte alltid alldeless för långt kvar till lön? Spelar ingen roll vilken dag i månaden det är. Alltid oääändligt många dagar kvar. Det kom lite oväntade utgifter, så kontot är inne på sista valsen denna månad. Jag vill ha min lön. Varför kan man inte få den 25:e som alla andra Svenssons, nej den 27:e ska det promt vara. Pung!


Jag längtar redan till sommaren. Jag vill ha sommar. Vill tillbaka till Thailand.
Måste styra upp något (någongång;) känner jag. Vill ut och resa. Vill egentligen bara bort från Sverige under vinterhalvåret. Hade inte varit helt fel att dega utomlands oktober - mars, och vara hemma de bästa månaderna.

Nu står kladdkakan i ugnen. En så kallad nattmacka.

Imorgon blir det jobb, och på torsdag OCH på fredag.
Och sen är det helg.


Tills vidare - syns vi i morgon?

Rebecca

Gamla godingar minsann


Hittade min gamla cd med gamla bilder och musik. Gud vad roligt det är! Att hitta sina gamla saker över huvudtaget.
Fan, det blir bokstavligt talat att man sitter och ler för sig själv. Speciellt till vissa låtar. Så mycket minnen. Det liksom pirrar lite grand i magen.

Spellistan från sommaren 2003 (då jag precis slutat 8:an och börjat pola med första kärleken) var fylld med DJ Mangoo. Hade glömt bort att jag ens lyssnat på snubben. Men ack så många bra minnen låtarna för med sig. Generation love, Eurodancer, Freedom, Day dream....Fjortispop som min broder skulle beskriva det, men precis i min smak. Jag började med lite trance i "tidig ålder" och rullade sedan vidare in i houseträsket. Men dock icke att förglömma alla mina älskade schlagers och sliskiga dansband som hängt med sen herrans år.

Mer från min sommar 03:
Caesars Palace - Over ´fore it started
Kevin Little - Turn me on (haha minns ni den?)
Black eyed peas - Where is the love
Timbuktu - The bottem is nådd
The Rasmus - In the shadows

Blu cantrell feat. sean Paul - Breath
DJ Quicksilver - Ameno

Men min absoluta favorit som nöttes flitigt och som säger allt om sommaren 2003; Jan Wayne - Only you.
Fan ibland vill man vara "liten" igen.....






Undra om man ska ladda MP3´n (som förövrigt legat ovanpå micron i flera månader) med massa gamla godingar och flyta lite på minnenas våg framöver.   Jo, så gör vi!


Tills vidare - lev på dina minnen!

Rebecca




Dagen D

Var på arbetsintervju idag. På Hasslish aka Hasselparken. Erkänn, Hasslish låter ju lite gött ändå. Ligger 5 minuter hemifrån så det blir ju lagom bekvämt tidiga mornar. Och det gick ju galant. Fått 3 inbokade tider då jag ska gå dubbelt nästa vecka, sen är det bara hoppas på att folk är sjuka så man får jobba.
Nog för att jag fortfarande jobbar kvar ute i Vänge, trivs ju som handen i handsken där, men behöver fylla ut timmarna aningens.

Här om dagarna skulle jag mixtra lite med min frilla, tänkte göra det lite rött, men med min sedvanliga otur blev kaluffsen inget annat än svartare än vad den redan var. Härliga pengar, rätt i sjön.

Jusst nu springer Lasse runt här som ett skadeskjutet rådjur. Rastlös? Lasse? Nej, det kan jag inte tänka mig, bara lite överflödig energi som vill ut. LillGrisen blev 8 månander i söndags men är stor som en älg. Dock tror han fortfarande att han är lika liten som han var för 5 månader sen, och ständigt ska pressa sig ner i små skokartonger.




Älgen på balkongen idag.



Tills vidare - undra vad som händer härnäst?

Rebecca

RSS 2.0