- Hej, det är Jeanette!

En vanlig start på en vanlig dag. Upp och hoppa vid 9 (okej, smärre ovanligt på en ledig dag) sedan blev det till att ligga i badet och läsa en bok i en timme eller två. Städade undan lite i sovrummet och pulade lite med naglarna.
Fransk manikyr och lite filning på acrylnaglarna. 
Dega i soffan framför datorn och nöta sönder James Morrison och Nelly Furtado - Broken strings ännu en dag.

Sedan ringer telefonen. Något  nummer jag inte känner igen. Överväger om jag orkar svara. Jag sänker musiken lite, som förmodligen ändå är aldeless för hög, och trycker på den gröna luren.
- Hej, det är Jeanette!


För fan, det är ju Nettan, lilla stjärtNettan!
För ett år sedan var vi nästan Bill och Bull. Sedan skulle jag åka till Norge och jobba och på den vägen rann allt ut i sanden. Så mycket man vill fråga och så mycket man vill berätta. Det händer mycket på ett år.
Vad gör du? Hur mår du? Var bor du? Jobbar du kvar?
Ett telefonsamtal räcker knapphändigt för att ta igen ett år. Nu blir det träffas av.


Västkusten 09


Nu är det time for me att gå och hämta ut provbågrana jag beställt. Vill köpa nya glajer. Har lyckats behålla dessa förvånansvärt länge så kanske är dags och investera i ett par till eller två:)



Tills vidare - long time no see

Rebecca


Allt för nu!

Förra inlägget avslutades komiskt nog med in i dimman - vi syns på andra sidan!
Och nu har dimman lagt sig, närmare 2 månader senare. Jag trotsar de oskrivna blogglagarna om att berätta och förklara vad man gjort under tiden bloggen legat och samlat damm på hyllan. Jag kastar mig rakt in i skiten igen. Ingen förklaring och inget berättande:)

Precis som så många andra har även jag haft semester. och visst hann vi med en del. Kroatien, husbilssemester och det ena med det andra. men nu är det back to reality och jobb igen.
Men jusst nu är det Kings of leon och General white som gäller tills hjärtat kommer hem.



         

     
      



Tills vidare - Det får vara allt för nu.


Rebecca

RSS 2.0